همانطور که خودتان میدانید، دانلود بازیهای ویدیویی روی پلی استیشن 4 کار سادهای نیست. زیرا اکثر آثاری که میتوان تجربه کرد، حجم بالایی دارند و سرعت دانلود نیز در کشور ما چنگی به دل نمیزند. در نتیجه یکی از بهترین راهها برای مقابله با این مشکل، دانلود فایلهای بازیها با استفاده از پی سی یا لپ تاپ است. سپس میتوانیم آنها را به کنسولمان منتقل کنیم. احتمالا بسیاری از شما چنین راهکاری را ترجیح میدهید. از همین رو ما تصمیم گرفتهایم در این مقاله آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن را به شما ارائه دهیم. پس با گامالوپ همراه باشید.
فهرست محتوا
12 مورد- آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن 4
- قدم اول: کنسول و کامپیوتر را به یک مودم مشخص متصل کنید
- قدم دوم آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: آمادهسازی نرمافزار PSX Download Helper
- قدم سوم: آمادهسازی کنسول پلی استیشن 4
- قدم چهارم: آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: انتقال دیتا از پی سی به کنسول
- آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن 5
- آموزش انتقال دیتا با هارد
- نحوه انتقال بازیها بین کنسول و حافظه خارجی
- قدم اول: هارد اکسترنال را فرمت کنید
- قدم دوم آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: انتقال بازیها بین هارد اکسترنال و پلی استیشن 4
- قدم سوم: محل نصب برنامهها
- نحوه انتقال دیتا بدون آپدیت
https://www.youtube.com/watch?v=YZXK9nDY4i8
با وجود گذشت مدتها، هنوز هم میتوان پلی استیشن 4 را محبوبترین کنسول در بین ایرانیان دانست. حتی حالا که کنسولهای نسل نهم نیز راهی بازار شدهاند، PS4 کاربران زیادی دارد. یکی از اصلیترین دلایل آن هم قیمت بالای PS5 است. به هر حال کنسولهای شرکت سونی (Sony) در کشور ما طرفداران زیادی دارند و کاربران میتوانند بازیهای این دستگاهها را به صورت فیزیکی و دیجیتالی تهیه کنند. بنا به دلایل مختلف، بسیاری از گیمرها تهیه نسخه دیجیتالی را به خرید نسخه فیزیکی ترجیح میدهند. با این حال مشکلات و ارورهای احتمالی در حین دانلود نسخه دیجیتالی ممکن است دامنگیر کاربران زیادی شود. همچنین سرعت پایین دانلود در اکثر شهرها و ناقص دانلود شدن فایلها از جمله مشکلاتی محسوب میشوند که هر کسی ممکن است با آنها دست و پنجه نرم کند. هیچ چیز بدتر از آن نیست که پس از دانلود فایلهایی با حجم بالا نتوانید بازی مورد نظرتان را نصب کنید و با خطاهای مختلف روبهرو شوید. اما امروزه نرمافزارها و ابزارهایی در دسترسمان قرار گرفتهاند که میتواتند کارمان را سادهتر کنند. در واقع حالا به راحتی میتوانید فایلها را با کامپیوتر یا لپ تاپ دانلود کنید و سپس آنها را به کنسول مورد نظر انتقال دهید. این راه هم سریعتر است و هم احتمال دریافت فایلها آسیب دیده را کمتر میکند. در نتیجه میتوانید از سایتهای مختلف بازیهای دلخواهتان را با پی سی دانلود کرده و به PS4 یا PS5 منتقل کنید. اگر فایلها درست کار نمیکردند، دانلود مجدد آنها نه هزینهی خاصی برایتان دارد و نه دردسر ساز است. این ویژگی موجب میشود که در هزینهها و زمانتان صرفجویی شود. ما در آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن به طور کامل این تکنیک را به شما یاد میدهیم تا خیالتان از بابت دانلود بازیهای دیجیتالی راحت باشد. پس اگر میخواهید نحوه انتقال دیتا از پی سی به پلی استیشن را بدانید، تا انتهای این مقاله همراهمان باشید. پیش از رفتن به سراغ بحث اصلی بد نیست اشاره کنیم که برای خرید اکانت قانونی بازیها با قیمت مناسب میتوانید به فروشگاه گامالوپ سر بزنید.
آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن 4
در ابتدا قصد داریم نحوه انجام این کار را به دارندگان کنسول PS4 آموزش دهیم. برای انتقال دیتا از کامپیوتر به پلی استیشن 4 اقدامات زیر را انجام دهید:
قدم اول: کنسول و کامپیوتر را به یک مودم مشخص متصل کنید
پیش از هر چیز مشخصا شما به یک پی سی یا لپ تاپ نیاز خواهید داشت. همچنین باید یک مودم نیز داشته باشید. اتصال هم میتواند به صورت بیسیم برقرار شود و هم با استفاده از کابل. در واقع باید کنسول و کامپیوتر را از طریق کابل LAN یا وای فای به مودم متصل کنید. قابل ذکر است که با متصل کردن کامپیوتر و کنسول با استفاده از سیم LAN به مودم از سرعت بالاتری بهرهمند خواهید شد.
قدم دوم آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: آمادهسازی نرمافزار PSX Download Helper
انتقال دیتا با PSX فوقالعاده ساده است و میتواند کار را برایتان بسیار سادهتر کند. در نتیجه پیشنهاد میکنیم حتما از این نرمافزار استفاده کنید.
- نرمافزار PSX Download Helper را دانلود کنید
- پس از اتمام دانلود فایل، آن را از حالت فشرده خارج کنید و وارد پوشه برنامه شوید
- اتصال اینترنت را قطع نکنید
- روی فایل exe کلیک راست کرده و گزینه Run as Adminstrator را انتخاب کنید
- حال که نرمافزار در حالت اجرا است، در قسمت IP اعداد مربوطه را نوشته و گزینه Start را بزنید
- علاوه بر این، باید به قسمت Port نیز توجه داشته باشید (باید عدد 8080 در آن قسمت نوشته شده باشد)
- سپس به سراغ کنسولتان رفته و دستورالعملهای مربوط به بخش سه را دنبال کنید
نکته: اگر زبان برنامه چینی بود، اقدامات زیر را انجام دهید تا بتوانید آن را به انگلیسی تغییر دهید:
- وارد پنجمین سربرگ (از سمت چپ) شوید
- دومین منوی آبشاری را باز کنید
- روی گزینه English کلیک کنید
- سپس گزینه OK را بزنید
- یک بار از برنامه خارج شده و مجددا وارد شوید
- در اجرای مجددا زبان برنامه باید به انگلیسی تغییر پیدا کرده باشد
قدم سوم: آمادهسازی کنسول پلی استیشن 4
- وارد فروشگاه پلی استیشن (PlayStation Store) شوید
- بازی مورد نظر را از آن جا پیدا کرده و گزینه Download را انتخاب کنید
- سپس از فروشگاه پلی استیشن خارج شده و به منوی اصلی کنسول برگردید
- وارد Notifications شده و به قسمت Downloads بروید
- صبر کنید تا چند کیلوبایت از بازی دانلود شود و پس از آن گزینه Pause را بزنید
- به قسمت Settings رفته و پس از ورود به Network، به Set up Internet Connection بروید
- با توجه به شرایطی که دارید، گزینه اتصال بیسیم یا باسیم را انتخاب کنید
- سپس به تنظیم کردن این بخش ادامه داده و گزینه Custom را بزنید تا به بخش Proxy Settings برسید (به جز Proxy، سایر موارد را روی حالت Automatic قرار دهید)
- حال باید همان IP و Port که قبلا وارد کردید را در این جا بنویسید
- گزینه Next را بزنید تا به انتهای مرحله برسید. گزینه Connection Test را انتخاب کنید
- همه بخشها باید Successful باشند و NAT Type نیز باید روی حالت 1 یا 2 باشد
- سپس وارد برنامه PSX Download Helper شوید و سپس به سراغ بخش چهارم آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن بروید
قدم چهارم: آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: انتقال دیتا از پی سی به کنسول
- همه فایلهای دیتا را به یک پوشه مشخص منتقل کنید
- به قسمت تنظیمات نرمافزار PSX Download Helper بروید
- گزینه Auto Find ReplaceFile را انتخاب کرده و آدرس پوشه فایلها را وارد کنید
- در پایین بخش تنظیمات روی گزینه Apply کلیک کنید و سپس وارد صفحه اول برنامه شوید
- به قسمت Notifications رفته و وارد Downloads شوید و از آن جا فرآیند دانلود را مجددا آغاز کنید
- در این حالت میبینید که دیتا با سرعت زیادی از پی سی به کنسول منتقل میشود
- صبر کنید تا دیتا به صورت کامل به کنسول منتقل شود
- پس از کامل شدن فرآیند انتقال، نصب دیتا به صورت خودکار انجام میشود
- پس از نصب شدن دیتا، میتوانید بازی را اجرا کرده و از تجربه آن لذت ببرید
آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن 5
برای انجام این کار روی PS5 باید تنظیمات مربوط به این کنسول را اعمال کنید و سپس مسیر قبل را دنبال کنید. در نتیجه انتقال دیتا با PSX روی پلی استیشن 5 نیز ممکن است. ابتدا وارد بخش Settings شده و سپس به قسمت Network بروید. پس از رفتن به آن صفحه، باید روی گزینه Set Up Internet Connection کلیک کنید.
در ادامه از طریق بخش Networks Found میتوانید به شبکهای که مد نظر دارید وصل شوید. بعد از این کار میتوانید در قسمت Registered networks نام شبکه را مشاهده کنید. در قدم بعد باید وارد بخش Advanced settings شوید.
در این منو به سراغ گزینه Proxy Server رفته و آن را به حالت Use تغییر دهید.
در ادامه آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن به ترتیب در قسمت Address و Port Number باید IP و Port که در PSX بود را وارد کنید. دکمه Ok را بزنید تا تنظیمات اعمال شده، ذخیره شوند.
اگر اقدامات فوق را به درستی انجام داده باشید، بدون مشکل میتوانید انتقال دیتا با PSX را انجام دهید. قابل ذکر است که برای بررسی صحیح بودن تنظیمات اعمال شده میتوانید پس از رفتن به صفحه Connection Status وارد بخش View Connection Status شوید. اگر تنظیمات به نحو احسن اعمال شده باشند، اتصال به اینترنت از طریق PSX ممکن میشود.
آموزش انتقال دیتا با هارد
برای انتقال دیتا و بازیها بین هارد اکسترنتال و حافظه داخلی، باید نسخه کنسول پلی استیشن 4 شما 4.50 یا بالاتر از آن باشد. همچنین باید هاردی با ظرفیت 250 گیگابایت تا 8 ترابایت داشته باشید که از USB نسخه 3 یا بالاتر استفاده کند و به USB-A نیز مجهز باشد.
برای این که ببینید در حال استفاده از کدام نسخهی PS4 هستید، میتوانید به قسمت Settings بروید. سپس وارد System شده و System Information را انتخاب کنید. در قسمت System Software میتوانید اطلاعات مربوطه را مشاهده کنید. باید به این نکته اشاره کنیم که در این حالت شما تنها میتوانید دیتای بازیها، DLCها و آپدیتها را جابهجا کنید و قادر به انتقال فایلهای سیو نیستید. همچنین نمیتوانید ویدیوها، اسکرینشاتها یا تمهایتان را به حافظه خارجی منتقل کنید یا این موارد را روی آن ذخیره کنید.
نحوه انتقال بازیها بین کنسول و حافظه خارجی
برای جابهجا کردن بازیها بین پلی استیشن 4 و هارد اکسترنال باید اقدامات زیر را انجام دهید:
قدم اول: هارد اکسترنال را فرمت کنید
- در صفحه خانگی کنسول گزینه Settings را بزنید
- وارد Devices شوید
- گزینه USB Storage Devices را انتخاب کنید
- حافظه جانبی خود را انتخاب کنید
- روی Format as Extended Storage کلیک کنید
پس از این اقدامات میتوانید به سادگی هارد اکسترنالتان را فرمت کنید. اگر در حالت پیشفرض گزینه Format as Extended Storage برایتان به نمایش در نیامد، کافی است دکمه Options را روی کنترلرتان فشار دهید تا این گزینه برایتان ظاهر شود.
فراموش نکنید که با این کار تمام اطلاعاتی که روی هارد ذخیره کرده بودهاید از بین خواهد رفت. پس اگر اطلاعات مهمی روی آن دارید، حتما پیش از فرمت کردن، از آنها نسخه پشتیبان (Back Up) تهیه کنید.
قدم دوم آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن: انتقال بازیها بین هارد اکسترنال و پلی استیشن 4
نحوه انتقال بازیها و برنامهها از هارد به کنسول و برعکس خیلی شبیه به هم است. در ادامه ما انتقال دیتا با هارد به PS4 را به شما آموزش میدهیم:
از بخش Settings کنسول، Storage را انتخاب کنید. اگر میخواهید دیتا را از کنسول به هارد جابهجا کنید، گزینه System Storage را بزنید. اما در صورتی که قصد انتقال دیتا از هارد به پلی استیشن 4 را دارید، باید گزینه Extended Storage را انتخاب کنید.
Applications را انتخاب کرده و دکمه Options را روی کنترلر PS4 فشار دهید. بسته به روشی که انتخاب کردهاید، یکی از گزینههای Move to Extended Storage یا Move to System Storage برایتان نمایش داده میشود. با توجه به نیازتان مورد دلخواه را انتخاب کنید.
حال میتوانید بازیهایی که قصد جابهجا کردنشان را دارید انتخاب کنید. پس از تیک زدن موارد مورد نظر، Move را انتخاب کرده و Ok را بزنید.
در این مرحله کار تمام شده و فقط باید منتظر باشید تا انتقال دیتا با هارد تمام شود. با این حال اگر قصد داشتید فرآیند جابهجا شدن فایلها را متوقف کنید، میتوانید دکمه دایره روی کنترلرتان را فشار دهید.
قدم سوم: محل نصب برنامهها
شما میتوانید به سادگی هر زمان که خواستید، دیتای بازیها را جابهجا کنید. اما هیچکس دوست ندارد این کار تکراری را برای تمام بازیها به صورت جداگانه انجام دهد. در نتیجه باید به دنبال یک راه بهتر بود. خوشبختانه شما میتوانید یک پوشه را در حافظه داخلی یا خارجی انتخاب کنید تا بازیها و برنامهها به صورت پیشفرض در آن جا نصب شوند.
برای این کار باید وارد بخش Storage شوید و دکمه Options را روی کنترلرتان بزنید. سپس روی Application Install Location کلیک کنید. در این جا میتوانید محل ذخیرهسازی پیشفرض بازیها، برنامهها، فایلهای آپدیت و … را روی حافظه داخلی یا خارجی مشخص کنید.
نحوه انتقال دیتا بدون آپدیت
پیشتر در آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن گفتیم که کنسول شما باید به روز باشد تا بتوانید فایلهای مورد نظرتان را منتقل کنید. اما آیا میتوان بدون به روز رسانی نیز این کار را انجام داد؟ پاسخ مثبت است. ما در ادامه به شما نحوه انتقال دیتا بدون آپدیت را آموزش میدهیم. در این روش نیز انتقال دیتا با PSX انجام میشود.
- نرمافزار PSX Download Helper را نصب کنید و طبق آموزشهای قبل، کنسول و پی سی را از طریق وای فای یا LAN به هم متصل کنید
- از طریق Power/Switch User/Create User اکانت مروبطه را وارد کنید
- وارد بخش Library/Purchased شوید
- به صفحه دانلود بازی مورد نظرتان وارد شوید
- از نرمافزار PSX Download Helper خارج شوید
- در کنسول روی گزینه Download کلیک کنید
- به قسمت Notifications رفته و وارد بخش Downloads شوید
- حال با خطای Cannot Download مواجه خواهید شد
- مجددا وارد نرمافزار PSX Download Helper شوید و روی پوشهی مربوط به دیتای بازی تنظیمات Auto Find ReplaceFile را اعمال کنید
- کابل LAN را از کنسول جدا کنید
- با زدن Resume دانلود بازی را آغاز کنید
- پس از این کار دوباره کابل LAN را وصل کنید تا دیتا بدون نیاز به آپدیت شدن نصب شود
این بود آموزش انتقال دیتا به پلی استیشن. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. شما چه روشی را برای انتقال دیتا به کار میبرید؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاه کاربران
ارسال دیدگاهی سوال داشتم دیتا ps5بعد از هر آپدیت کدش عوض میشه و برای ی اپدیت 1گیگی باید کل بازی رو از اول دانلود کنیم آیا روشی برای حل این موضوع وجود داره ؟
سلام عزیز وقت بخیر
با خوده کنسول اپدیت کنید نیاز نیست کله دیتا رو بگیرید اگر میخواین با سیستم انتقال بدین باید از اول دانلود کنید