در این آموزش سعی داریم نحوه ی حذف کردن حساب کاربری (user) در پلی استیشن 4 را به شما عزیزان آموزش دهیم.

برای این کار ابتدا به قسمت setting  می رویم . سپس بعد از آن به قسمته Login Settings رفته و بر روی گزینه User Management می زنیم و بر روی گزینه delete user  میزنیم  در این قسمت کاربر (user)  مورد نظر را انتخاب میکنیم.

 نکته: با پاک کردن یک حساب کاربری در پلی استیشن 4، تمام اطلاعات آن از جمله فایل‌های سیو، اسکرین شات ‌و خود بازی نیز پاک خواهند شد. (دوستان عزیزی که بازی های خود را به صورت قانونی و هکی تهیه میکنند به این نکته توجه کنند که پاک کردن اکانت باعث پاک شدن بازی نیز خواهد شد.)

و  در آخر برای تایید این کار ok  را می زنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − دو =